Zdroj: http://www.zsslatiny.cz/novinky/koronavirus-ocima-pataku  •  Vydáno: 24.6.2020 7:33  •  Autor: admin

Koronavirus očima páťáků

Koronavirus očima páťáků

KORONA prázdniny

10.3 ministerstvo nařídilo celému Česku karanténu. Celé dva měsíce jsem byl u mé babičky. Dostávali jsme úkoly a skoro každý den jsme si volali s panem učitelem a paní učitelkou.  Ale nebyl jsem jenom pořád doma, šel jsem třeba na kolo nebo na brusle. Také jsem jezdil k mé druhé babičce a děda mě třeba koupil rybičky do akvária. Nebo jsme chodili s babičkou krmit kačeny  a nebo jsme šli s bratrem na hřiště a byl jsem také na mobilu.  Dostal  jsem  nový telefon,  tak jsem ho šel hned vyzkoušet a je docela dobrý.

Vojtěch Myslík

 

KORONAVIRUSOVÉ Prázdniny

 Od 10.3. do 25.5. jsme byli doma,  protože byl Koronavirus. S panem učitelem jsme si volali přes mesenger i s ostatními učitelkami. Nemohli jsme nikam na výlet. A museli jsme nosit roušky. Výuku jsme měli v pondělí a v pátek s panem učitelem. A v úterý a čtvrtek jsme měli výuku s paní učitelkou na AJ. Středu, sobotu a neděli jsme měli volno. V krámech jsme si museli na ruce stříkat dezinfekci. Na kole, koloběžce, bruslích, jsme museli mít roušku.

Tomáš Čapek

 

KORONAVIRUS

Škola se zavřela  9.3., protože byla karanténa a nikam se nemohlo. Po dvou dnech jsme začali mít online výuky , které  byly  v pondělí, úterý, čtvrtek a pátek  a  které probíhaly  na aplikaci mesenger. Škola se otevřela až po dvou a půl měsících.  Byla jsem ráda, že se otevřely školy.

 

Adéla Jirsáková